Home » Nieuws » Brabantse Wal Festival 2019 weer 4 dagen volle bak ambiance!

Geplaatst op 27-03-2018

Brabantse Wal Festival 2019 weer 4 dagen volle bak ambiance!

Ga met het Brabantse Wal Festival 2019 weer 4 dagen door het dak! De ticketverkoop is begonnen. Lees meer over onze artiesten, activiteiten en ticketprijzen. We zien je weer graag terug op BWF editie 2019.

 

Zaterdag 20 april: Foute Mega Party met Q Music

Let op: SNOLLEBOLLEKES AL OM 20.30 UUR OP HET PODIUM!!!

Op zaterdag 20 april start het BWF 2019 weer met de inmiddels alom bekende Mega Party. Ieder jaar weer een succesvolle avond voor jongeren en oudere jongeren die wel van een fout feest houden. We hebben weer ons best gedaan om de beste, maar ook de “foutste” artiesten bij elkaar te zetten op 1 avond die door de DJ’s van Q-Music op onnavolgbare wijze aan elkaar worden gedraaid. Zij draaien de beste hits voor een Mega Feest! Met Snollebollekes zal al vanaf vroeg op de avond de stemming er grandioos in zitten.  Mis ‘m niet, want al vanaf 20.30 breekt hij de tent af, van links naar rechts en van boven naar beneden!!

Maandag 22 april Muziekmiddag

Dit jaar geen enkele discussie over de muziekmiddag. Het bestuur vindt dat deze middag nooit meer mag ontbreken op het BWF. Een volle tent met prachtige mensen in de zaal en op het podium.

Vrijdag 26 april: Hollandse Avond, Koningsnacht

We zijn er trots op om de hele avond non-stop de beste actuele Nederlandse zangers en zangeressen op het podium te presenteren. 5,-

Zaterdag 27 april: Koningsdag: Kwalleballentoernooi – Kinderdisco – Popavond

 

Ga naar TICKETVERKOOP BWF2019!!!